ZES SPORTS

VÍCE ENERGIE PŘI SPORTU A RYCHLEJŠÍ REGENERACE

Produkty ZES Sports vám umožňují objevit vaše skutečné možnosti! S větším množstvím kyslíku v krvi a silným imunitním systémem můžete dosáhnout nových a lepších výsledků. Rychlejší regenerace a přirozené zvýšení výkonu s produkty ZES Sports! 

Přirozené zvýšení výkonu

Rychlejší regenerace

Lepší koncentrace

Prevence zranění

Vyvinuto speciálně pro sportovce

RYCHLÁ REGENERACE, LEPŠÍ KONCENTRACE, VÍCE ENERGIE

Využijte naplno svůj potenciál - s patentovanými produkty ZES Sports

Více energie při trénincích, rychlejší regenerace. Produkty ZES Sports vám pomohou zvýšit výkon a dosáhnout vysněných cílů. Díky lepšímu prokrvení a okysličení můžete cítit mnohem více energie a méně únavy! Snižuje se také riziko křečí a úrazů. Na základě vlastních zkušeností poradíme s výběrem produktů pro přirozené zvýšení výkonu, podpoření regenerace i pro lepší soustředění a rychlejší zotavení po sportovních zraněních. 

Rychlost

Přesnost

Vytrvalost

Koncentrace

Více energie při sportu

Náramek ZES SPORT

Náramek ZES Sports může být dokonalým společníkem při sportu i v každodenním životě. Náramek obsahuje ZES Sports 15×10 Energy, který absorbuje biologicky aktivní energii z okolí a dodává ji tělu jako turbo. Dochází tak k podpoření krevního oběhu a přirozenému zvýšení výkonnosti. Řada sportovců uvádí výrazně více energie při sportu i větší pohodu v běžném životě.

Zvýšení výkonu a koncentrace

ZES SPORT ENERGY 30X25

ZES Sports Pro 30×25 byl původně vyvinut pro vrcholový sport a může výrazně pomoci zvýšit vaši výkonnost. Pomocí kvalitního prodyšného tejpu se umisťuje přímo na hrudní kost (brzlík), doprostřed zad (plíce) nebo pod pupek. Sportovci z mnoha různých sportů uvádějí výrazné zvýšení výkonnosti a koncentrace při sportu.

Rychlejší zotavení po sportovních zraněních

ZES SPORT 25

ZES Sports 25 byl vyvinut především jako podpora pro rychlejší regeneraci po sportovních zraněních a při problémech s klouby – zejména natržení svalových vláken, natažení vazů, otoky, ale také zotavení po chirurgických zákrocích. Chcete-li zkrátit dobu rekonvalescence po sportovních zraněních, doporučujeme ZES Sports 25!

Pomocí kvalitního prodyšného tejpu jednoduše připevněte na potřebné místo na těle.

Všechny objednávky vyřizujeme přes náš e-shop

V e-shopu ProAktiv si můžete pořídit veškeré produkty zobrazené zde na webu. V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktuje zde.